Сър Алекс за дербито, Лампард и контузиите


И. Ангелов

Сър Алекс за дербито, Лампард и контузиите

В традиционната си петъчна пресконференция Сър Алекс Фъргюсън не донесе добри новини за феновете на Манчестър Юнайтед, след като обсъди всички теми на дневен ред пред журналистите. Той заговори и за нашумелия слух с привличането на Франк Лампард, като настоя, че е невъзножен.

"Наистина ли мислите, че Челси ще продаде нещо на Юнайтед през януари? Тук няма никаква основа за такива твърдения. Челси иска да постигне нещо през втората част на сезона, така че ще иска най-добрите си играчи. Няма да купувам през януари - в този период най-много да се намери играч втора класа, а ние нямаме нужда от такива. Не искам играчи, които няма да ползвам, когато всички са здрави."

Той продължи с проблемите в тима на Юнайтед: "Нямам промяна в състава, разполагам със същите играчи, както в сряда срещу Нюкасъл. Смолинг има проблеми с ангината, очаквам да се върне да тренира в понеделник. Еванс все още е контузен, както и Клевърли."

"В мача може да стане всичко, това е дерби. Но Сити е у дома и това е предимство за тях. Чух, че Туре няма да играят, Коло не е твърд титуляр тази година, така че това няма да е голяма загуба за тях - Но наистина си мисля, че Яя ще играе в неделя. Не знам защо, но го предчувствам."

За Висшата лига Фърги каза: "Не виждам някой извън отборите в топ 3 да спечели тази година. Лесно е да се отпише Тотнъм, но те играят най-добрия футбол в момента."

  Сподели
83