Манчини: Обмислям зимни попълнения


И. Ангелов

Манчини: Обмислям зимни попълнения

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини заяви, че може да обмисли и да доведе нови попълнения на "Етихад Стейдиъм". Това обаче ще стане само при условие, че значим футболист реши да напусне тима. От тима вече са почти готови да пуснат Карлос Тевес, докато Недум Онуоха и Уейн Бридж са ненужни. 

"Трябва да продадем двама-трима, а Карлос може да подпише до 3-4 дни. Тогава вече може да привлечем играчи. Надяваме се Карлос да направи сделката. Има и няколко други отбори след него, освен Милан."

"Все пак може да вземем някой, но първо ще продадем."

Манчини насочи спекулациите в посока халфовата линия, след като се очаква ключовият Яя Туре да замине за Африка скоро: "Имаме трима нападатели, плюс Самир Насри и Давид Силва, и Адам Джонсън. Може би ни трябва още един халф."

Сити се свързва с Де Роси от Рома, но Манчини заяви, че не знае дали той е обявен за продан: "Де Роси е топ играч, като Яя. Но той играе за Рома и е роден там. Не знам дали ще иска да напусне."

Мениджърът се надява Балотели и Насри да се върнат за двубоя в неделя за ФА Къп срещу Манчестър Юнайтед: "Самир беше болен, както и Марио. Надявам се да са готови за Юнайтед. Те тренираха с нас, но след това се почувстваха зле."

  Сподели
83