Джеймс Милнър за сблъсъка с Юнайтед във ФА Къп


И. Ангелов

Джеймс Милнър за сблъсъка с Юнайтед във ФА Къп

Полузащитникът на Манчестър Сити Джеймс Милнър очаква от Манчестър Юнайтед да са отчаяни за отмъщение след последния мач на двата тима във Висшата лига. Сега неделния ден предлага преиграване на мача, но сцената е ФА Къп. Сити разката съседа си с 6:1 и то на "Олд Трафорд" през октомври, и английският национал очаква силна реакция от хората на Сър Алекс Фъргюсън. The Daily Mirror цитира:

"Това ги нарани много. Всички, от мениджъра, до играчите, ще са повече от готови за мъст. Колкото и да се насладихме на онзи момент, те вероятно са изпитали още повече болка. Това трябва да ни е ясно. Ние трябва да надградим над победата над Ливърпул с 3:0."

"Важно беше да спечелим този мач, за да влезем в мача в неделя с настроение. Трябва да защитим титлата си в състезанието. Но няма по лош съперник от Юнайтед. След последния ни мач знаем, че ще тръгнат с летящ старт. Те ще искат победата."

"Трябва да успеем да възпрем решителността им, защото те ще дадат всичко от себе си. Дано успеем и играем в типичния си стил. Трябва да мислим като един, както правим досега."

"Ако победим, ще е значително. Но те са печелили толкова титли през годините, а това не се прави с нисък манталитет и да оставиш една загуба да те тормози дълго време. В състезанието за титлата тази победа няма значение."

  Сподели
81