Манчини: Не съм съгласен с рефера


Н. Гавазов

Манчини: Не съм съгласен с рефера

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини изрази недоволството си от червения картон на Гарет Бари при снощната победа с 3:0 у дома над Ливърпул, благодарения на която „гражданите" са еднолични лидери с три точки пред Манчестър Юнайтед. Както е известно, английският национал получи втори жълт картон след като в 72-та минута блокира пътя на Даниел Агер.

Това не се отрази по никакъв начин на резултата и дори домакините вкараха още един гол чрез успешно реализирана дузпа от Джеймс Милнър, като преди това Агуеро и Яя Туре бяха точни. Това обаче не спаси арбитъра от гнева на италианския специалист.

„Не съм съгласен с рефера за втория жълт картон. Аз не разбирам. Гледах мача в понеделник и видях, как съдията се справи без жълти картони. Играем важен мач и загубихме един играч за нищо", оплака се Манчини.

В същото време, италианският специалист предупреди своите футболисти, че борбата за титлата за титлата ще се води до последно, което означава, че ще трябва да с етърси победата във всеки един мач.

„Имахме нещастието да загубим в Съндърланд, но мисля, че въпреки проблемите през второто полувреме, общо взето се представихме добре. Юнайтед са много силен отбор, но ние трябва да се опитваме да печелим всеки един мач и в края ще видим какво ще се случи. Тотнъм също са много близо и ще останат в горната част още дълго време, което означава, че ние трябва да внимаваме", заяви след мача Манчини.

 

  Сподели
89