Джеко иска да се докаже в Сити


И. Ангелов

Джеко иска да се докаже в Сити

Нападателят на Манчестър Сити Един Джеко приема факта, че няма гарантирано стартово място в състава на "гражданите", но той се надява да стане успешен играч в тима. Нападателят от Босна и Херцеговина започна блестящо сезона, вкарвайки 6 пъти в 2 срещи, но от тогава 2 месеца суша за голове преследва играча. 

ESPN Soccernet предаде: "Част от успеха на Сити тази година е в ротацията. Тима има дълбочина и това означава, че няма да играя винаги. Аз не съм звездата на тима, тук няма такава. Страхотно е, че можем да вкарваме от всякъде на терена, а не да разчитаме на един играч."

"Агуеро се приспособи бързо при нас, а имаме и Насри, Джонсън, Балотели и Силва. Те всички вкарват редовно. Когато имаш толкова атакуващи играчи, трябва промяна всеки мач. Затова за мен никога не е било амбиция да съм топреализатора във Висшата лига. Когато идва шанс аз искам да вкарам, това е."

"Дано головете се върнат скоро, защото от Сити ме искаха и положиха усилие да бъда привлечен. Показваме прекрасен футбол на моменти през годината и можем да се борим заедно за големи награди."

  Сподели
112