Челси победи на гости на Уулвс (видео)


И. Ангелов

Челси победи на гости на Уулвс (видео)

Тима на Челси гостува на Уулвърхемптън днес и победи с 2:1, но за миг лондончани изглеждаха сякаш няма да спечелят мача в самия му край. Всъщност и съдията услужи на тима, след като през първата част спокойно можеше да изгони Франк Лампард и Ашли Коул, когато мачът излизаше от контрол.

Първата част бе трудна за гостите, тъй като гол не падна. В средата на полувремето Уулвс започнаха да печелят терен и това изнерви гостите. Започнаха неразчетени влизания и нарочни ритници, които трябваше да се санкционират и за 9 минути съдията извади 5 жълти картона. Интересното е, че Ашли Коул не получи такъв, след като вкара ритник в гърдите на Кевин Дойл в едно положение, като бе ясно, че той изобщо не игра за топката. Дойл стана и замери Коул с топката, започвайки спор, като тогава той бе предупреден с жълт картон. Франк Лампард пък влезе с високо вдигнат крак в едно единоборство, но получи само жълт картон.

Втората част бе по-продуктивна откъм голове. В 54-ата минута след корнер на Мата топката попадна в меле в наказателното, като най-съобразителен излезе Рамирес. Той заби топката мощно в ъгъла на вратата за красив гол. В 85-ата минута Уорд изравни с мощен удар с ляв крак, преди Лампард да спечели мача в 89-ата минута - асистира му Ашли Коул.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
88