Сити сподели съдбата на Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Сити сподели съдбата на Юнайтед (видео)

Тима на Манчестър Сити не успя да победи Съндърланд като гост в първата си среща за 2012 година, като дори загуби мача. Роберто Манчини не бе заложил на оптималното, с което разполага, но ситуацията го принуди да вкара атакуващи играчи в игра, за да спечели. Малшансът и добрите отигравания на домакините обаче оставиха нещата в положение равенство до самия край, когато резервата Джи реши нещата с 1:0 за домакините.

Първоначално Манчини бе заложил на Джеко на върха на атаката и Яя Туре малко зад него, като тима владееше добре през първото полувреме. Ситуации за гол не липсваха и дори Джеко нацели гредата след едно страховито воле. 

Нещата обаче не се получаваха и Манчини вкара в игра Агуеро и Силва, както и Мика Ричардс. Десния бек бе много активен, като в края на мача той също нацели гредата при опит да добави топката за гол. Агуеро и Силва също допринесоха за много атаки и положения, но до гол така и не се стигна - точно обратно, когато Сити бе натиснал в края на мача резервата Джи вкара гол, преодолявайки Джо Харт. Всъщност Джи бе в засада, но тя не бе отсъдена.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
79