Фил Джоунс: Мачът с Блекбърн ще бъде труден


Н. Гавазов

Фил Джоунс: Мачът с Блекбърн ще бъде труден

Фил Джоунс е уверен, че съдбата на Блекбърн ще се подобри през следващата 2012 година и отбора ще успее да запази елитния си статут. Защитникът на Манчестър Юнайтед се надява също така да се отърси от времето, когато играеше за Роувърс, преди да премине на „Олд Трафорд" през лятото. Двата отбора ще се изправят утре един срещу друг на „Театъра на мечтите" и евентуална победа на шампионите ще означава, че отбора воден от Сър Алекс ще посрещне Новата година на върха в таблицата за класиране - преди мача на Сити със Съндърланд на следващия ден.

Джоунс знае обаче, че евентуална победа над бившия му клуб ще струва много на Блекбърн и ще закотви тима на дъното в таблицата за класиране. Това не е ситуация, от която Фил е очарован, но бранителят е уверен, че отбора от Ланкашър ще успее да избегне неприятностите през новата 2012 година.

„Аз все още съм огромен фен и имам много приятели в отбора. Когато напусна терена веднага поглеждам резултатите на Блекбърн. Сигурен съм, че те ще започнат да се подобряват. За съжаление, Роувърс се намира в дъното на таблицата и те заслужават по-добро място. Мачът ни с тях няма да бъде лесен. Ще бъде наистина трудно и не бива да си мислим, че ще го спечелим лесно", заяви Джоунс.

 

  Сподели
199