Вилаш-Боаш не пуска Малуда да си ходи


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш не пуска Малуда да си ходи

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш, най-вероятно ще задържи Флоран Малуда през януари, смята британското издание The Telegraph. Според информацията, едва ли португалецът ще е склонен да загуби Малуда след като Дидие Дрогба и Саломон Калу ще играят в Купата на африканските нации.

Както е известно, в пресата на Острова се появиха спекулации относно бъдещето на бившия ас на Олимпик Лион, който в момента е твърда резерва в лондонския клуб. Тези слухове бяха подхранени от изявлението на Малуда пред The Mirror, в което той се оплака от липсата на достатъчно игрова практика.

„Не играя достатъчно. Това твърде много осакатява амбициите ми. Това няма как да ме направи щастлив и ако е необходимо ще напусна", призна Малуда.

Френският национал, който в момента е на 31 години, направи само 11 старта за „аристократите" през настоящия сезон във всички турнири. Според последните спекулации неговият бивш наставник Карло Анчелоти може да го привлече в редиците си, ако наистина поеме ПСЖ. Малуда е свързван също така с руския Анжи и с италианските грандове Интер и Ювентус.

 

  Сподели
78