Фулъм взе точки от Стамфорд Бридж (видео)


И. Ангелов

Фулъм взе точки от Стамфорд Бридж (видео)

Тима на Фулъм бе на гости в дербито на Лондон срещу Челси на "Стамфорд Бридж" и бе близо до успеха на моменти срещу домакините в син цвят. В крайна сметка мачът завърши 1:1, но футболът, който показаха гостите днес, нямаше нищо общо с онзи, който позволи на Манчестър Юнайтед да спечели с 5:0 на "Крейвън Котидж".

Гостите изиграха по-добра първа част от Челси, като превъзхождаха във всеки аспект от играта. На върха играта на двата тима не вървеше, вероятно поради наличието на Торес и Са в съответните състави. Въпреки това Фулъм направи по-доброто полувреме.

Челси от своя страна направи по-добро второ. Гол падна още в 47-ата минута чрез Хуан Мата. Торес си спря топката около дъгата и Мата я изрита от краката му за красиво попадение. След попадението домакините се дръпнаха и Фулъм отново превзе играта. Така се стигна до изравнителен гол. В 56-ата минута Клинт Демпси вкара от близо след пас на Руис, като нескопосана намеса на Чех позволи удара на празна врата.

След гола трябваше Малуда и Дрогба да се появят, за да спасяват положението. Това подейства и Фулъм тотално загуби контрола над топката. След 70-ата минута играта се премести в наказателното на гостите и те нямаха какво да направят по въпроса. В герой в последните минути се превърна вратарят Дейвид Стокдейл, който спаси близо 10 удара. В крайна сметка резултатът остана 1:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
103