Компани: Това е сезонът на Сити


И. Ангелов

Компани: Това е сезонът на Сити

Капитанът на Манчестър Сити Венсан Компани заяви пред Sky, че има чувство в стомаха си, според което това ще е една много успешна година за неговия тим. Страната на Роберто Манчини е изпуснала само 2 точки у дома през сезона, и е на първо място от 1929 година насам по коледа.

"Точно тази година доказа, че вървим в правилната посока и това е най-важното. Иска ми се да изчакам, преди да говоря, но наистина имам чувството, че ще е добър сезон за нас. Това не базирам на факта, че съм претенциозен. Но имаме играчите за това."

"Чувствам доброто настроение и високия дух на тима. Това е нещо, което хората не очакват от нас. Това, което виждам всеки ден, ме мотивира още повече, защото имаме повече, отколкото хората виждат и мислят."

За Манчини капитанът каза: "Той е много отдаден - няма грешка. Това, което виждате на тъча, това е той. Той познава футбола. Той е вманиачен - точно както много от играчите - да печели винаги  и да е сигурен, че гледаме само позитивното. Но той гледа и къде да се подобрим."

 

  Сподели
83