Торес: Феновете на Ливърпул не знаят истината за моето заминаване


Н. Гавазов

Торес: Феновете на Ливърпул не знаят истината за моето заминаване

Фернандо Торес обвини Ливърпул, че не е бил честен към него при заминаването му от клуба. Както е известно, нападателят на Челси напусна „Анфийлд" през януари срещу рекордната за британския футбол сума от 50 милиона паунда. В интервю за Canal+Liga TV, испанецът заяви, че представената от мърсисайдци версия не отговаря на действителността.

„Феновете на Ливърпул не знаят истината за това, защо аз подписах с Челси. Феновете дори не знаят половината от това, което се случи. Те не познават хората, които управляват клуба. Те дадоха обещания, но аз си тръгнах защото осъзнах, че нямам време да бъда част от проект, който ще отнеме години. Нямам нищо против феновете на Ливърпул и не исках да напускам клуба по този начин, но клуба ме излъга и аз не разбирам защо феновете ме мразят", сподели Торес.

Испанският национал коментира и слабата си форма - нападателят откакто пристигна в Челси отбеляза само три гола в срещи от Висшата лига, което му струваше титулярното място при Андре Вилаш-Боаш.

„Вярно е, че Висенте дел Боске е притеснен за мен и формата ми в Челси. Ако сия върна, както беше преди няколко години, аз отново ще играя важна роля в испанския национален отбор. Опитвам се да бъда много скромен и да се върна в титулярния състав на Челси. Не е добра формата ми, но аз съм световен и европейски шампион и заслужавам повече уважение. Трудно е на пейката, но аз уважавам играчите, които играят. Опитам се да подкрепя отбора си и очаквам да получа същото", каза още нападателят.

 

  Сподели
83