Далглиш: Ще продължаваме да следваме философията си


Н. Гавазов

Далглиш: Ще продължаваме да следваме философията си

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш сподели своите впечатления от срещата с Уигън, в която двата отбора не успяха да си отбележат гол и също така заяви, че клубът ще продължава да подкрепя своя нападател Луис Суарес. Независимо от много голови положения, в това число и изпуснатата дузпа от Чарли Адам, на мърсисайдци се наложи за пореден път да поделят точките с неотстъпчивия Уигън.

Далглиш смята, че в определени епизоди от мача отборът му не е показал своята истинска класа.

„Естествено е, че сме разочаровани от подобен резултат. Започнахме не лошо първото полувреме, независимо от това, че съперникът понякога вземаше инициативата в свои ръце. Аз смятам, че след почивката изцяло контролирахме мача. Имахме малко голови положения, но съм доволен от производителността на играчите си. Труден мач и в резултат на това спечелихме само една точка. Но момчетата се бореха до края и направиха всичко възможно да победят. Гледаме напред и продължаваме да следваме своята философия", заяви след мача Далглиш.

„Нямам претенции към нито един от моите футболисти - всички те играха добре. Винаги сме казвали, че ще поддържаме Суарес във всичко и ще продължаваме да го правим. Нашите фенове знаят прекрасно какво означава той за отбора. Самият Луис уважава много нашите запалянковци и между тях се установиха забележителни взаимоотношения, които никога няма да бъдат разрушени от случващото се", допълни шотландският специалист.

 

  Сподели
86