Микел е разочарован от загубата на титулярното си място в Челси


Н. Гавазов

Микел е разочарован от загубата на титулярното си място в Челси

Полузащитникът на Челси Джон Оби Микел изрази своето разочарование от това, че е загубил титулярното си място в състава на „сините". След домакинската загуба на „аристократите" от Ливърпул с 1:2 през ноември, мястото на Микел в стартовия състав на тима бе заето от младия испанец Ориол Ромелу. Дори срещу Уигън в събота, Оби бе принуден да се порадва на малко игрово време като резерва през второто полувреме.

24-годишният нигериец призна, че подобно развитие на нещата не го устройва, но засега не е готов на радикални действия за подобряване на положението си. Полузащитникът, за когото ще бъде още по-трудно да намира място в основния състав след възстановяването на Есиен, засега поставя интересите на отбора над собствените.

„Сега времето е трудно за мен, но най-важното е, отборът да продължава да се представя добре. Независимо от моето желание да играя, тимът е на първо място. Ако продължаваме да побеждаваме, аз нямам право да се оплаквам, но всеки път когато излизам на терена, на мен ми се иска да побеждаваме", заяви за Sky Sports Микел.

 

  Сподели
77