Челси обявява Торес за продажба!


Н. Гавазов

Челси обявява Торес за продажба!

Челси е готов да приеме оферти за Фернандо Торес, когато следващият месец отвори трансферния прозорец, гръмнаха медиите на Острова. Закупеният за 50 милиона паунда испански национал, който получава по ₤ 150 000 на седмица е вкарал само три гола в срещи от Висшата лига, откакто се премести на „Стамфорд Бридж" от Ливърпул и в момента е твърда резерва в състава на Андре Вилаш-Боаш, който предпочита да се доверява на ветерана Дидие Дрогба и на Даниел Стъридж.

Клубът първоначално е обмислял вариант, при който да даде нападателя под наем, за да възстановят разбитото му доверие, но сега тази идея е изоставена и ръководството на „сините" е готово да изслуша всеки един отбор, който предложи 20 милиона за испанеца.

Когато Андре Вилаш-Боаш стана мениджър на Челси през лятото, той бе убеден, че Торес ще може да си върне формата, която го превърна в един от страховитите нападатели във Висшата лига. Португалецът се надяваше, че с подписването на Хуан Мата от Валенсия ще бъде подобрена играта на Фернандо, но дори и това не помогна на испанеца, който в момента търка пейката на Челси.

 

  Сподели
74