Манчестър Сити отхвърли офертата на Милан за Тевес


Н. Гавазов

Манчестър Сити отхвърли офертата на Милан за Тевес

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани призна, че Манчестър Сити е отхвърлил предложението за трансфер на Карлос Тевес. Както е известно, във вторник аржентинският нападател договори личните си условия с Милан и шефовете на италианските шампиони изпратиха оферта за Тевес, с която поискаха играча под наем, с опция за закупуването му в края на сезона срещу сумата от 23 милиона евро. Всъщност, не обвързващата опция най-вероятно е накарала ръководството на „гражданите" да отклонят предложението.

„Получихме отговор още в сряда вечер. Тяхното желание e да продадат Тевес веднага, а не да го дават под наем. Ние на този етап няма как да променим офертата си и се надявам да ги убедим да приемат предложението ни. Те знаят, че Милан е голям клуб, който ще купи футболиста, ако се представи добре при нас в следващите шест месеца. Във всеки случай, аз не искам да предсказвам каквото и да е било, тъй като интерес към Тевес има и от други клубове, включително и английски. Вярно е, че ПСЖ има интерес към нападателя - говорих с Леонардо и той ми каза, че собствениците на клуба се интересуват от Карлос", заяви Галиани за Sky Italia.

„Ако не успеем с Тевес, тогава ще привлечем Макси Лопес с когото имаме базисно споразумение. Той също е страхотен играч, но при всички случаи, аз ще направя и невъзможното, за да доведем Тевес в Милано", допълва вицепрезидентът на Милан.

 

  Сподели
98