Астън Вила се разделя със Стилян Петров?


Н. Гавазов

Астън Вила се разделя със Стилян Петров?

Астън Вила ще се опита през зимния трансферен прозорец да се раздели с капитана на тима Стилиян Петров, съобщава Daily Mail. Според изданието, това ще стане като част от разчистване на ненужните за отбора играчи, а нейни жертви ще са още Карлос Куеяр и Стивън Айрлънд. Ако трябва да се вярва на таблоида, мениджърът на „виланите" Алекс МакЛийш през януари ще се опита да изправи отбора на крака и затова ще се раздели с някои играчи и в същото време ще пробва да се подсили с нови имена.

Собственикът на Вила Ранди Лърнър вече ограничава парите, които налива в отбора, който в последните години харчи доста над предвиденото. Именно поради тази причина МакЛийш трябва да проведе чистката, за да събере пари за нови трансфери.

Daily Mail пише още, че от тримата футболисти, феновете на Вила ще съжаляват най-много за Петров, който със себераздаването си и своята скромност влезе под кожата на запалянковците. Българинът започна тихо кариерата си на „Вила Парк" под ръководството на Мартин О'Нийл, но постепенно изгря и се превърна в една от звездите на отбора.

 

  Сподели
118