Млад талант мечтае за Челси


Н. Гавазов

Млад талант мечтае за Челси

Лазар Маркович разкри, че той ще се радва, ако успее да се присъедини кум Челси, след като по-рано се появиха слухове, които го свързваха с преминване във Висшата лига. Както е известно, 17-годишният нападател на Партизан Белград се счита за един от най-перспективните млади футболисти на Стария континент и специалистите му предричат бляскаво бъдеще.

Редица клубове в Европа следят неговото развитие и въпреки младата си възраст, неговата цена в момента е около 10 милиона паунда. Един от кандидатите за подписа на Маркович е Ливърпул, но сърбинът настоява, че той ще се чувства щастлив, само ако дойде на „Стамфорд Бридж".

„Аз наистина се надявам да мога да отида в Челси, това е моята мечта", цитира The Sun думите на Маркович.

Казаха ми, че на мача, в който победихме Цървена звезда са присъствали 20 скаута от цяла Европа. Но Челси е мястото, където искам да играя. Имам всички снимки на отбора им, още от времето, когато Джанфранко Дзола игра там, а когато ги дават по телевизията, а винаги се опитвам да ги гледам. За мен Челси е най-добрият отбор. Искам дам отида във Висшата лига. Това е най-доброто първенство", допълва нападателят.

 

  Сподели
93