Ливърпул вади 12 милиона за укрепване на халфовата линия?


Н. Гавазов

Ливърпул вади 12 милиона за укрепване на халфовата линия?

Решен да възстанови загубите си в кадрово отношение, Ливърпул е отправил своя поглед към звездата на Шахтьор Донецк бразилеца Жадсон, който според ръководството на „червените" със своя талант и опит може да донесе много сигурност в халфовата линия на „мърсисайдци", съобщава новината испанската преса. Както е известно, миналото лято Ливърпул привлече трима нови играчи, които трябваше да заместят напусналите Шаби Алонсо и Хавиер Масчерано.

Въпреки, че триото Чарли Адам, Джордан Хендерсън и Стюърт Даунинг се справят сравнително добре, постоянното отсъствие на Стивън Джерард и евентуалната тежка травма на Лукас Лейва са накарали Кени Далглиш да отправи своя поглед към полузащитника на Шахтьор Донецк, който според шотландският специалист ще помогне на воденият от него отбор да се класира за следващото издание на Шампионската лига.

Според Footy Bunker пък, цената на Жадсон, която е в размер на близо 12 милиона паунда е приемлива и не е проблем тези пари да бъдат осигурени. По-рано бразилецът бе свързван с Арсенал, но до сделка така и не се стигна.

 

  Сподели
114