Фридман: Това е една прекрасна вечер за Кристъл Палас


Н. Гавазов

Фридман: Това е една прекрасна вечер за Кристъл Палас

Старши-треньорът на Кристъл Палас Доди Фридман бе изключително щастлив след снощния подвиг на своя отбор, който победи Манчестър Юнайтед с 2:1 в четвъртфинален мач от турнира Карлинг Къп. Както е известно, двубоят на „Олд Трафорд" започна много силно за лондончани и техните усилия бяха възнаградени в 65-та минута с гол на Дарън Амброуз. Три минути по-късно Македа изравни от дузпа и при този резултат завърши редовното време. В продълженията гостите продължиха да бъдат по-добрия отбор и в 98-та минута след зашеметяващ пряк свободен удар в изпълнение на Амброуз, Глен Мъри бе най-съобразителен и оформи крайното 2:1.

„Това е една прекрасна вечер за отбора, особено като се има предвид позицията , на която се намираме в последните години. Ние сме привилегировани, че играхме на „Олд Трафорд" и момчетата научиха много неща, но най-хубавото е , че продължаваме напред. Смятам, че се представихме много добре и напълно заслужено продължаваме напред", заяви Фридман.

„Това е фантастично. Това е голямо събитие - да победиш шампиона. Това е огромен повод за радост - за нас и за нашите фенове", заяви от своя страна героят в мача Дарън Амброуз

 

  Сподели
105