Сър Алекс: Не очаквахме такъв резултат


Н. Гавазов

Сър Алекс: Не очаквахме такъв резултат

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън коментира снощния мач с Кристъл Палас, в който воденият от него отбор претърпя поражение. Както е известно, „червените дяволи" играха безобразно слабо и загубиха с 1:2 от своя съперник, като по този начин отпаднаха от четвъртфиналите в турнира Карлинг Къп. Шотландският специалист поднесе своите извинения към феновете на отбора.

„Аз съм изключително разочарован. Искам да поднеса своите извинения към привържениците на Юнайтед и към всички играчи на отбора, които не играха в този мач. Не показахме истинското си лице. Тимът се отнася сериозно към турнира и не очаквахме такъв резултат", заяви след мача Сър Алекс.

„Кристъл Палас започна срещата по-добре и установи пълен контрол върху играта през първите 10 минути. Ние пък не направихме нищо, за да се противопоставим. Вратарят на Палас нямаше никаква работа през първото полувреме. Това не е нормално за мач на Юнайтед. Разчитахме на къси пасове без достатъчно скорост в играта, без движение на футболистите, не се борихме достатъчно и в крайна сметка загубихме. Има за какво да съжаляваме. Това беше един слаб мач за отбора, който се надявам да не повлияе на самочувствието на младите играчи по-нататък", каза още шотландският специалист.

„Пожелавам на Кристъл Палас успех и класиране на финал, защото отборът се бори много срещу нас и показа, че има добри изпълнители", добави Сър Алекс.

 

  Сподели
103