Определиха Бербо за най-добрата резерва


Н. Гавазов

Определиха Бербо за най-добрата резерва

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов беше избран за най-добрата резерва във Висшата лига в класацията на футболното издание Football365.com. Както е известно, голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналата година често е едва четвърти избор за титуляр в атаката на отбора си, след Рууни, Ернандес и Уелбек. Този факт предизвика полемика в пресата на Острова, особено след равенството 1:1 с Нюкасъл, тъй като в последните си десет мача нападателите на Юнайтед вкараха едва 15 гола, като две от срещите бяха срещу румънския Оцелул, а една срещу Алдършот.

"Начинът, по който той третира играчите е уникален. Дори когато някой не играе или е контузен, той говори с него и го насърчава. Кара го да се чувства специален и те уверява, че имаш място в тима. Това бяха думите на Димитър Бербатов по-рано този месец, но ние мислим, дали не се чувства недоволен след като вкара първия си гол от три години в Шампионската лига, а след това трябваше да гледа отстрани как Кико Македа изпуска 17-я шанс за попадение на Юнайтед срещу Нюкасъл, а той дори не е на пейката. Миналогодишният голмайстор на Висшата лига през този сезон редовно е игнориран, докато стандартите на Юнайтед да вкарват само по гол на мач изглеждат доста странни", е коментарът на изданието.

Джърмейн Дефоу от Тотнъм и Найджъл Де Йонг от Манчестър Сити се нареждат втори и трети в класацията. Следват Анди Керъл от Ливърпул, Алекс (Челси), Адам Джонсън (Манчестър Сити), Анелка (Челси), Паласиос (Стоук Сити), Бенаюн (Арсенал), Холт (Норич).

 

  Сподели
101