Карик: Ние знаем къде ще бъдем в края на сезона


Н. Гавазов

Карик: Ние знаем къде ще бъдем в края на сезона

Майкъл Карик заяви в навечерието на днешния мач от четвъртфиналите за Купата на Лигата, че е голяма грешка да бъде отписван отбора, въпреки липсата на голове. Както е известно, шампионите вкараха само 15 гола в последните си десет мача, докато в началото на кампанията си това постижение бе постигнато само в три мача, докато седем от сегашните попадения са постигнати в двете срещи с Оцелул и при гостуването на Алдършот.

След равенството с Нюкасъл в събота, специалистите подложиха на критика халфовата линия на „червените дяволи", както и нападателите на отбора, но Карик смята, че е твърде рано да се правят каквито и да е прогнози за това, как ще се развие сезона за шампионите.

„Юнайтед изглежда, че винаги ще бъде критикуван, ако загуби мач или направи една-две безлични срещи. Не знам какво си мислят хората по този повод и защо го правят. Ние и преди сме имали лоши резултати и лоши серии и то много по-лоши, отколкото се представяме сега. Опитът ни показва обаче, че трябва да бъдем търпеливи. Хоратa могат да си пишат каквото си искат, но ние знаем къде ще бъдем в края на сезона", заяви Карик за Magic 1152.

 

  Сподели
109