Чарли Адам: Ливърпул става все по-добър


Н. Гавазов

Чарли Адам: Ливърпул става все по-добър

Централният полузащитник на Ливърпул Чарли Адам смята, че мачът с Манчестър Сити се явява показател за прогреса на мърсисайдския отбор. Както е известно, резултатът на „Анфийлд" бе открит от Венасан Компани, който с глава изпрати топката в мрежата на Рейна, след изпълнение на корнер. Само две минути по-късно Лескът несполучливо постави крака си на изстреляната от Чарли Адам топка, която влетя в мрежата на Джо Харт.

През второто полувреме момчетата на Кени Далглиш изглеждаха много по-добре от своя опонент, но така и не успяха да отбележат втори гол, най-вече заради отличната игра на стража на „гражданите".

„Манчестър Сити заема първо място в класирането и притежава високо-класни играчи в състава си, поради това, ние предварително знаехме, че мачът ще бъде труден. Мисля, че се придържахме се към нашата тактика и се представихме добре. Смятам, че този мач е показател за прогреса в нашия отбор. Ставаме все по-добри и за да го постигнем, правим всичко, което зависи от нас", цитира Sky Sports думите на Адам.

 

  Сподели
89