Вилаш-Боаш: Имам подкрепата на Абрамович


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Имам подкрепата на Абрамович

Мениджърът на Челси Андре Вила-Боаш заяви, че Роман Абрамович, ръководството на клуба и играчите продължават да му вярват и подкрепят. По този начин португалецът игнорира спекулациите в пресата, касаещи „най-слабото начало на сезона за „аристократите", откакто Роман Абрамович закупи Челси. Наставникът на „сините" потвърди, че той е имал сериозен разговор с руския милиардер след загубата от Байер Леверкузен в Шампионската лига, но заяви, че собственикът го подкрепя.

Според думите на Вилаш-Боаш, когато той помолил да му бъде дадено време за излизане от сложната ситуация, Абрамович просто му е казал „Да".

Мениджърът отказа да даде подробности за състоялия се разговор, но все пак добави: „Всички искаме да намерим изход от сложната ситуация".

Независимо от това, че португалският наставник след загубата изглеждал опустошен, той все пак изглеждал уверен и дори се пошегувал, че не очаквал да види името си на първите страници на вестниците.

Но събитията приели сериозен обрат, когато Андре опровергал съобщенията в пресата за гневен разговор с играчите по време на срещата вчера.

„Няма никаква критика, няма конфликт или обиди. Няма никакви съмнения относно това, което вършим. Увереност в себе си и вяра - от това имаме нужда сега. И всички искат успехи, колкото се може по-рано. Философията ще умре последна в този клуб", споделил Вилаш-Боаш.

 

  Сподели
83