Фил Джоунс: Време е Манчестър Сити да се издъни


Н. Гавазов

Фил Джоунс: Време е Манчестър Сити да се издъни

Защитникът на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс смята, че сега е време градският съперник Манчестър Сити да бъде подложен на натиск. „Сините" в момента ближат раните си след поражението във вторник вечерта от Наполи в Шампионската лига и са на ръба да отпаднат от по-нататъшно участие в Шампионската лига. Както заяви по-рано Джеймс Милнър, сега „гражданите" трябва да подобрят своето настроение с победа на „Анфийлд" срещу Ливърпул.

Двадесет и четири часа по-рано Манчестър Юнайтед ще има възможността да стопи на две точки разликата със Сити, ако разбира се успее да победи Нюкасъл, на „Олд Трафорд". 19-годишният бранител е убеден, „червените дяволи" ще победят „свраките" и по този начин ще притиснат градският си съперник.

„Сити направи фантастични неща през този сезон. Но те също имат трудни мачове и те идват. Не е важно колко си добър, а ще издържиш ли на натиска. Това  действително е тежка лига. Би било хубаво около Коледа да сме вече на първото място, но дори и това не е от толкова съществено значение. Просто недейте да ни отписвате", цитира Sky Sports думите на Джоунс.

 

  Сподели
136