Далглиш: Играхме по-добре от миналия сезон


Н. Гавазов

Далглиш: Играхме по-добре от миналия сезон

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш след победата над Челси с 2:1 заяви, че неговият отбор е успял да покаже на „Стамфорд Бридж" още по-добра игра, отколкото в аналогичния мач през миналия сезон. Както е известно, в предишната кампания на „червените", в един от първите мачове на Далглиш след неговото завръщане на треньорския мостик, „мърсисайдци" удържаха победа на „Стамфорд Бридж", благодарение на гола на Раул Мейрелеш през втората част на мача.

Независимо от смените в лагера на „сините" - в играчи и мениджъра, през сегашния сезон Ливърпул отново си тръгна с победа от Лондон. Голът на Глен Джонсън наклони везните в полза на „червените" и помогна на Ливърпул да настигне своя съперник в турнирната таблица.

„Искахме да покажем увереност и положителна настройка, както в миналия сезон. Мисля, че надскочихме този план и показахме още по-добра игра", заяви след мача Далглиш.

Играчите ми са достойни за уважение за спечелените три точки. През първото полувреме вкарахме гол и играхме много добре. През второто полувреме съперник промени играта си, подложи ни на преса и изравни. Но ние проявихме упорство и си взехме своето. Крайният защитник, който тръгва напред и желае да вкара в такъв момент заслужава похвали, както и останалите ми играчи", допълва шотландският специалист.

 

  Сподели
172