За Григера сезонът приключи


Н. Гавазов

За Григера сезонът приключи

Защитникът на Фулъм Зденек Григера ще пропусне следващите шест месеца заради разкъсване на връзките на коляното, получено по време на неделния мач с Тотнъм, съобщава официалният сайт на лондончани. Както е известно, играчът на националния отбор на Чехия бе изнесен от терена на носилка малко преди почивката след безобиден сблъсък с Гарет Бейл. Проведените медицински изследвания показаха, че бившият футболист на Спарта Прага, Аякс и Ювентус е получил разкъсване на предните връзки.

Григера, който през лятото пристигна на Острова със свободен трансфер, предстои да измине дълъг път до пълното си физическо възстановяване. Тази новина съобщи лично мениджърът на Фулъм Мартин Йол.

„Фулъм потвърждава, че Зденек Григера получи скъсване на предните кръстообразни връзки по време на мача с Тотнъм. Периодът на възстановяване от травми с подобен характер е не по-малък от шест месеца. Клубът ще информира своевременно за хода на рехабилитацията на Здене", се казва на страницата на официалния сайт на Фулъм.

През настоящата кампания на Фулъм 31-годишният защитник се появи на терените общо пет пъти, като в три мача отбраната на „котиджърсите" не допусна гол.

 

  Сподели
88