Сър Алекс: Юнайтед винаги ще преследва своята мечта


Н. Гавазов

Сър Алекс: Юнайтед винаги ще преследва своята мечта

Сър Алекс Фъргюсън, който в неделя ще отпразнува 25 години начело на Манчестър Юнайтед смята, че не е невъзможно да бъде повторен един от най-забележителните подвизи от неговата кариера. Легендарният специалист изненада журналистите и вместо на базата в Карингтън, даде редовната си седмична пресконференция в сградата на академията на отбора - в специално оборудвана за целта стая, украсена със снимките на едни от най-известните младежи на Юнайтед.

По време на разговора с представителите на медиите, който продължи повече от два часа, шотландецът не пропусна да засегне и темата с т.нар. „Випуск 92", от който в момента остана само Райън Гигс.

„Това ще се случи отново. Не можеш да мислиш, че клуб като Манчестър Юнайтед ще има само един цикъл от добри играчи и аз мисля, че от нашата академия съвсем скоро ще се появят футболисти като Гигс, Скоулс и Бекъм. Най-хубавото на този клуб е, че винаги се е доверявал на младите и винаги се е стремял да създава таланти. Ние ще продължаваме да работим с младежите и винаги ще преследваме своята мечта", цитира Sky Sports думите на легендарния мениджър.

 

  Сподели
95