Рейна се затъжи за Шампионската лига


Н. Гавазов

Рейна се затъжи за Шампионската лига

Вратарят на Ливърпул Пепе Рейна призна, че му липсва участието на отбора в Шампионска лига и поради това е принуден да наблюдава срещите на другите отбори в турнира. Както е известно, за последно „мърсисайдци" участваха в най-престижното европейско клубно състезание през сезон 2009/10, когато се провалиха с гръм и трясък, заемайки третото място в група Е със седем точки от шест мача.

„Аз бих предпочел да пускам телевизора в полунощ и да наблюдавам мачовете на Ливърпул в Шампионската лига на повторение. Но за съжаление, в сегашните времена това не може да се случи и аз съм принуден да гледам срещите на английските и испанските отбори в турнира", признава Рейна.

„За съжаление, до сегашната ситуация се стигна след лошото управление на клуба в миналите години. Това бяха наистина много тежки дни и те се превърнаха в истинска борба за оцеляване. Всички бяха недоволни - играчи, персонал и запалянковци. За щастие, тези времена отминаха и Ливърпул е отново е стабилен клуб, а това означава, че всички сме с надежда отново да участваме в Шампионска лига", допълва вратарят на „червените".

 

  Сподели
79