Челси предлага нов договор на Калу


Н. Гавазов

Челси предлага нов договор на Калу

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш потвърди, че клубът е предложил нов договор на 26-годишният ивоарийски нападател Саломон Калу. Тази новина идва само четири дни след като в английската преса се появиха спекулации относно бъдещето на играча, според които лондончани смятат да се избавят през януарския трансферен прозорец от Саломон, чиито договор, подобно на Дрогба и Анелка изтича в края на настоящия сезон.

Но, независимо от това, че през миналия сезон Калу влезе в игра като титуляр само два пъти, Вилаш-Боаш потвърди, че иска да задържи ивоариеца, а също и Дрогба и Анелка.

„Предложихме на Калу нов договор и се надяваме да продължим преговорите. През януари тези играчи могат да обсъждат своето бъдеще с други клубове и ние не искаме това да се случва. Ще преговаряме за новите им договори до момента, когато постигнем споразумение. Фактът, че играчите са емоционално привързани към клуба означава, че ние може да разчитаме на тях. Никога не сме поставяли под съмнение предаността им към клуба", заяви за официалният сайт на Челси Вилаш-Боаш.

 

  Сподели
97