Коларов: Не съм казвал на Тевес, че е идиот


Н. Гавазов

Коларов: Не съм казвал на Тевес, че е идиот

Защитникът на Манчестър Сити Александър Коларов отрече появилите се в пресата съобщения, че е нарекъл нападателя Карлов Тевес „идиот". Както е известно, аржентинският нападател отказа да влезе като резерва по време на срещата от Шампионската лига с Байерн Мюнхен на „Алианц-Арена", в резултат на което бе отстранен от отбора, а Роберто Манчини заяви след двубоя, че Тевес няма повече място в неговия тим.

Вчера Мика Ричардс стана първия играч на „гражданите", който определи постъпката на аржентинеца като погрешна. В момента срещу Карлос се води вътрешно разследване и вчера той се срещна с ръководството на клуба от „Етихад Стейдиъм", но подробности за разговорите не бяха предоставени на медиите.

Вместо това, в средствата за масова информация се появиха слуховете, че Коларов и Тевес почти са стигнали до бой, след като сърбинът се обърнал към него с думата „идиот". В стремежа си да избегне допълнително нагнетяване на обстановката, защитникът отрече спекулациите и заяви, че всичко е лъжа.

„Как ги мислите тези неща. Това не е вярно. Не съм казвал никога подобно нещо на Тевес. Аз не искам да коментирам повече, защото се опасявам, че ще бъда неразбран", заяви Коларов в интервю за Mondo.

Френският плеймейкър Сами Насри също се опита да намали напрежението и призна, че положението в отбора е добро, а атмосферата между играчите отлична.

„След като се върнахме, мениджърът се срещна с всички играчи, разговаряхме, той обясни ситуацията и всичко е наред. Няма никакви проблеми и атмосферата между нас е отлична. Разбрахме какво се случва, но не искаме да се ангажираме с мнение. Ние просто искаме да играем футбол. Това е нещото, което правим най-добре, така че ние ще се съсредоточим върху това", заяви Насри.

 

  Сподели
211