Мартинес: Тотнъм няма слабо място


И. Ангелов

Мартинес: Тотнъм няма слабо място

Мениджърът на Тотнъм Роберто Мартинес вярва, че Тотнъм няма никакви очевидни слаби места, и ще прогресира още с напредването на сезона. Той разкри, че ако неговият тим се концентрира над спирането на Гарет Бейл, то това ще отвори много пространства за останалите звезди на Тотнъм. Лондончани разгромиха Ливърпул с 4:0 миналата седмица, а испанецът каза, че тимът му трябва да е невероятен, за да спечели:

"Това представяне срещу Ливърпул бе един от моментите на сезона до сега. Ако искаме да победим в събота, то ще е с невероятна игра. Ще е голяма грешка да се фокусираме над един или двама от звездите на "Шпорите", защото другите ще нанесат удар. Трябва да се внимава."

"Трудно е, защото ако много внимаваш за Гарет Бейл, ще дадеш повече време на Лука Модрич, Скот Паркър, Джърмейн Дефо или Емануел Адебайор - имената продължават. Трябва да си балансиран и да играеш добре. Когато играеш срещу такъв отбор трябва да си перфектен в подаванията. Те нямат слабо място. Сега са в добра форма и ще задобряват още."

Преди 2 сезона "латикс" загубиха с 9:1, но мениджърът не вижда това като заплаха за този мач: "Не гледам над онзи резултат като най-лошата си проява като мениджър тук. Гледам какво постигнахме от тогава. Сега тима се разбира добре и имаме добра комбинация от млади и гладни играчи. Имаме и опитни футболисти."

  Сподели
104