Далглиш: Както започнеш мача, така ще го завършиш


Н. Гавазов

Далглиш: Както започнеш мача, така ще го завършиш

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш, след загубата от Тотнъм с 0:4 в среща от петия кръг на Висшата лига на Англия смята, че вялото начало на мача от страна на неговия отбор е причина за унизителната загуба на „мърсисайдци". Шотландският специалист допълни също така, че няма намерение да коментира съдийските решения, които според специалистите са доста спорни във вчерашния мач.

„Ние започнахме мача не на своето равнище. Те от самото начало овладяха инициативата и голът на Модрич им даде още увереност. На всичкото отгоре загубихме Агер, който получи травма. Защо останахме деветима? Това се случи, защото футболистите на Тотнъм играха деветима. Това е всичко. Разбира се, ние не един път ще прегледаме записите от срещата и ще поработим върху грешките си. Няма какво да коментирам съдиите. Вие да видяхте някой от Ливърпул да ги оспорва? Но смятам, че на отбор, който уважава съдийските решения, не трябва да бъде поставяна под въпрос дисциплината", заяви Далглиш за Sky Sports.

"Момчетата са ужасно разочаровани. Клубът очаква много повече от тях, отколкото загуба с 0:4. Сезонът се очертава да бъде труден и за това можем да съдим още по първите мачове. Във Висшата лига на Англия всеки може да победи всеки", допълва шотландският специалист.

 

  Сподели
92