Вилаш-Боаш: Това беше странна игра


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Това беше странна игра

Мениджърът на лондонския Челси Андре Вилаш-Бояш заяви, че смята резултатът 1:3 в загубения мач от Манчестър Юнайтед за „ненормален". Както е известно, още на почивката шампионите поведоха с три гола разлика, но по мнението на португалския специалист, късметът е изневерил на възпитаниците му, тъй като те също са имали своите положения за гол. Наставникът на лондончани изрази също така и своето задоволство от показаното след почивката.

„Това беше странна игра, много, много открита с изобилие на положения за двата отбора. Ако нибеше провървяло, нещата щяха да изглеждат по друг начин. Имахме много повече добри възможности за гол и дори можехме да открием резултата", заяви Вилаш-Боаш за Sky Sports.

"Резултатът след първото полувреме беше ненормален. Губейки с 0:3 винаги е много тежко и на нас ни се наложи да рискуваме. Реабилитирахме се през второто полувреме и можехме да вкараме няколко гола. И тогава резултата бе ненормален. Торес изпусна, но и Руни изпусна положения. Дори с най-добрите играчи на планетата се случват такива ужасни неща", допълва португалския специалист.

"В момента се намираме на пет точки зад Юнайтед, което не е толкова много, като се има на предвид, че сме все още в началото на сезона. Висшата лига обаче е непредсказуема и резултатите в мачовете го показват. Погледнете Манчестър Сити. Аз лично не очаквах, че те ще загубят точки на "Крейвън Котидж", едва ли и някой друг го е очаквал. Ливърпул и Арсенал също загубиха точки. Просто конкуренцията е ужасно голяма ", каза още той.

"Важно за нас е да продължим да вярваме в това, което правим. Сигурен съм, че самочувствието ни няма да спадне след тази загуба и ще спечелим следващия си мач", допълва Вилаш-Боаш.

 

  Сподели
79