Сър Алекс: Отношението ми към Бербатов е много на място


Н. Гавазов

Сър Алекс: Отношението ми към Бербатов е много на място

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън обеща на Димитър Бербатов, че той ще получи своите игри през настоящия сезон, въпреки че българинът бе оставен снощи на пейката за равенството 1:1 с Бенфика в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Нападателят записа едва 25 минути от началото на сезона, след като влезе като резерва през второто полувреме на срещата от Висшата лига срещу УБА.

Снощният двубой изглеждаше като една добра възможност за връщането на Бербатов, особено след като Линдегаард, Валенсия и Флетчър направиха първите си изяви през сезона. Това обаче не се случи и голмайсторът на Висшата лига остана на пейката, дори и при безобразната игра на Рууни, който според специалистите бе най-слабия футболист на терена, но въпреки всичко изигра цял мач.

„Трудно е, защото имам много нападатели. Майкъл Оуен, Федерико Македа, Маме Бирам Диуф. Очаквам и Дани Уелбек да се завърне. Димитър тренира добре и отношението му към тренировките означава, че той ще получи своето време за игра. Имам възможност за разпределение на товара и ще го правя. Английското първенство е толкова френетично, че ще има моменти, когато един ще почива, а други ще играят", заяви Сър Алекс за ITV 1.

 

  Сподели
101