Вилаш-Боаш: Проблемите с Торес приключиха


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Проблемите с Торес приключиха

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш заяви, че вече няма проблем около нападателя на тима Фернандо Торес и критичните коментари на испанеца по адрес на съотборниците си миналата седмица, след като снощи Торес помогна на „сините" за успеха с 2:0 над Байер Леверкузен в Шампионската лига, записвайки две асистенции. Както е известно, преди двубоя, в медиите се появи част от интервю на испанския национал, в което той определи своите съотборници в Челси като „мудни и бавни", което предизвика реакция от страна на ръководството на „сините", което заяви, че ще разследва въпросното интервю.

След снощния двубой обаче, Челси смята историята за приключила.

„Имахме разговор и ситуацията е решена. Разследването приключи. Видяхте вчера, футболистът игра за отбора, всички играха колективно. Надявам се, че такива неща няма да възникват повече в състава. Ако ли пък не, мениджърът ще ги реши", заяви Вилаш-Боаш.

Наставникът обаче отказа да отговори на въпроса, дали Торес е направил достатъчно, за да намери място в титулярния състав на отбора за мача с Манчестър Юнайтед в неделя.

„Аз трябва да взема решение. Имаме още няколко дни за подготовка и той ще трябва да се конкурира с останалите играчи за тази позиция", допълва португалският специалист.

 

  Сподели
97