Стоук Сити: С Крауч амбициите ни стават по-големи


Н. Гавазов

Стоук Сити: С Крауч амбициите ни стават по-големи

Ръководството на Стоук Сити изрази удовлетворение от трансферната кампания на „грънчарите" и по-специално от привличането на Питър Крауч, съобщава Sky Sports. Както е известно, в последния ден, в който можеха да се извършват сделки през тази година, шефовете на отбора от „Британия Стейдиъм" успяха да се подсилят едновременно с Паласиос и Крауч от Тотнъм и Камерън Джером от Бирмингам.

Крауч подписа четиригодишен договор с „грънчарите", след като напоследък имаше по-малко възможности да играе за първия отбор на Тотнъм, а трансферът му от 10 милиона паунда е рекорден за клуба и надмина миналогодишния, когато тук дойде Кевин Джонс от Съндърланд.

„Всички тези сделки са фантастично заявление от наша страна, за намеренията, които имаме. През последните пет години претърпяхме голям прогрес и щом можем да привлечем играчи от такъв калибър, това напълно говори какви с нашите амбиции и желанието ни за прогрес. Имаме добри опции в нападение и полузащита, усилихме и отбраната, а идването на Питър само ще засили нашите възможности в атака. Той показа вече своите качества с националния отбор на Англия, а за това, че миналата година вкара седем гола в Шампионска лига ни дава представа за класата му", заяви изпълнителният директор на Стоук Тони Скоулс.

 

  Сподели
110