Реднап: Отказахме 40 милиона за Модрич


Н. Гавазов

Реднап: Отказахме 40 милиона за Модрич

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап призна, че във вторник е отхвърлил оферта от 40 милиона паунда за Модрич, съобщава Sky Sports. Хърватинът бе обект на интензивни спекулации през това лято, свързващи го с преминаване в Челси, а те бяха подсилени от коментариите на полузащитника, който призна, че би искал да напусне „Уайт Харт Лейн" в посока „Стамфорд Бридж".

Стигна се дори до там, ръководството на „шпорите" да излязат с декларация, в която бе заявено, че Модрич не се продава при никакви обстоятелства.

„Президентът Леви стоеше твърдо зад това, Лука да остане. Мисля, че във вторник вечерта Челси предложи 40 милиона паунда. Дали е вярно или не, но това чух. Наистина много голяма оферта и можеше да обърне нещата. Радвам се, че Модрич е тук и се надяваме да има страхотен сезон с нас", заяви за Sky Sports Хари Реднап.

Запитан дали главата на играча ще се оправи (Б.ред. Лука не игра срещу Юнайтед в амч от втория кръг на Висшата лига на Англия, като Реднап тогава заяви „главата на играча не е наред, заради големите оферти на Челси), наставникът на „шпорите" добави: „Да, със сигурност. Той има да изиграе два международни мача и се надявам да се завърне в добра кондиция".

 

  Сподели
114