Ван Бомел отказа на Манчестър Сити


Н. Гавазов

Ван Бомел отказа на Манчестър Сити

Агентът на Марк ван Бомел Мино Райола разкри, че английският Манчестър Сити е направил опит да подпише с холандеца по време на летния трансферен прозорец. Както е известно, „гражданите" възнамеряват да подсилят халфовата си линия, за да може отборът да разполага с повече опции и да е в състояние успешно да се състезава на няколко фронта. Въпреки това, Милан е отхвърлил варианта да продаде футболиста, тъй като го счита за важна част от тима.

„Действително Манчестър Сити отправи запитване за Марк, но отговорът на Милан беше категоричен. Той не е за продажба, независимо каква цена ще предложат. Сити търси играч, който да запълни редиците им, тъй като Яя Туре ще отсъства известно време, заради Купата на африканските нации. Те знаят, че Бомел се разбира перфектно с Найджъл де Йонг. Ето затова направиха запитване за него", заяви Мино Райола за Voetbal International.

Тази информация потвърди и 34-годишният полузащитник.

„Сити е един от клубовете, които ме искаха през зимата и интересът им не идва от нищото. Но аз имам много ясна позиция и тя е да продължа с Милан", заяви от своя страна Ван Бомел.

 

  Сподели
122