Венгер се извини на феновете


Н. Гавазов

Венгер се извини на феновете

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер се извини на феновете на отбора за унизителната загуба от Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд" в неделя. Както е известно, „артилеристите" получиха осем гола във вратата си - за първи път от 1896 година насам, с което тимът воден от французина не само бе подложен на унищожителна критика от страна на привържениците си, но и от повечето специалисти, към чийто хор се присъединиха от телевизионните екрани Гари Невил, Лий Диксън, Пол Мърсън и Алън Хансен.

Венгер обяви веднага след злополучния мач, че в този момент няма да си тръгне от Арсенал и обеща да работи много, за да си върне доверието на феновете.

Днес френският специалист заяви, че ще се опита да намери нови играчи до затварянето на трансферния прозорец, а по-късно поднесе своите извинения към всички, които обичат Арсенал.

„Феновете не искат да виждат отбора си в такова състояние. Единственото, което мога да направя в момента е да се извиня и да се подготвим много добре за следващия си мач. Такъв резултата е унизителен и трудно се преглъща, но нека не му отдаваме толкова специално значение. Ако погледнем играта, резултата е справедлив. Може да звучи налудничаво, но признавам,ч е Юнайтед бе по-добър от нас и ни наказа лошо. Нямам никакво намерение да се оправдавам. Това е футболът", заяви Венгер за Standard.

 

  Сподели
115