Лампард: Добре е, че не ни смятат за фаворити


Н. Гавазов

Лампард: Добре е, че не ни смятат за фаворити

Полузащитникът на Челси Франк Лампард пренебрегна впечатляващото начало на сезона от страна на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити и заяви, че „сините" ще опровергаят тези, които се съмняват, че отбора може да бъде конкурентен за титлата. Както е известно, „червените дяволи" и „гражданите" са единствените тимове, които имат пълен актив от точки от всички участници във Висшата лига, а вчера отборите водени от Сър Алекс и Роберто Манчини отбелязаха общо 13 гола в двубоите си.

Челси от своя страна е на две точки след лидерите и в трите си мача е успял да вкара само пет гола, а с изпълненията си, играчите на „сините" не успяха да убедят специалистите, че заслужаваха напълно победите срещу УБА и Норич.

„Това все още е началото на сезона. На този ранен етап е много трудно да кажеш каквото и да е. Сити изглежда много добре, но предстоят да се изиграят още много мачове. Изглежда е добре, че хората не говорят толкова много за нас. Това ще ни позволи да се концентрираме върху себе си. Хубаво е, че не ни слагат сред фаворитите. Сега ни остава единствено да докажем, че хората мислят погрешно", заяви Лампард за Standard.

 

  Сподели
85