Гуардиола: Очаквам тежък мач срещу Виляреал


Н. Гавазов

Гуардиола: Очаквам тежък мач срещу Виляреал

Старши-треньорът на Барселона Пеп Гуардиола заяви, че очаква тежък двубой срещу Виляреал, тъй като съперникът е класен отбор и по традиция винаги е създавал проблеми на каталунците. Както е известно, тази вечер от 22:00 часа българско време на „Ноу Камп" шампионите ще стартират кампанията си в Примера дивисион с двубой срещу Виляреал, който е част от втория кръг на първенството в Ла лига.

„Не ми достигат играчи на определени позиции, но имам алтернативи. Ще сменя позициите на играчите и вярвам в отбора", заяви на пресконференция преди мача Гуардиола.

Както е известно, каталунците няма да могат да разчитат на контузените Пике, Пуйол, Максуел, Адриано и Алвеш.

„Виляреал е отбор, който е участник в Шампионска лига и по принцип винаги ни е създавал проблеми. Имат много добри играчи, въпреки че Касорла си тръгна. Запазиха обаче Роси и Нилмар, които могат да създадат проблеми на всеки тим. Освен това, те имат много добър вратар. Това е наистина силен отбор със свой собствен стил. Сигурен съм, че ако загубим, това няма да стане заради отпускане в редиците ни, а защото съперникът ни е играл по-добре", заяви Гуардила.

 

  Сподели
126