Насри: Липсата на трансфери ме накара да си тръгна


Н. Гавазов

Насри: Липсата на трансфери ме накара да си тръгна

Новият футболист на Манчестър Сити Самир Насри заяви, че липсата на активна трансферна политика от страна на доскорошния му клуб го е убедило, че трябва да напусне „Емирейтс". Както е известно, френският национал вчера завърши трансфера си на „Етихад Стейдиъм" , след като през цялото лято бе обект на спекулации от страна на медиите. 24-годишният полузащитник призна също така, че е нямал никакъв друг избор, освен да търси ново предизвикателство.

„За това, че не желая да подпиша нов договор с Арсенал започна да говоря още през октомври миналата година, но никой не направи нещо до юни и да се огледа на трансферния пазар. А дойде време, когато трябва да се инвестира. Постоянно слушам хората как говорят, че съм тръгнал за пари. Да, искам да живея добре в Сити, но съгласете се, че аз съм на 24 години и достигнах повратна точка в моята кариера и по-важно е, че се присъединявам към клуб, който има амбиции", заяви за L'Equipe Насри.

„Вярвам, че имам повече шансове за титли в Манчестър Сити, отколкото в Арсенал. Дали съм поел рискове, идвайки тук? Аз мисля, че трябва да се поемат рискове в живота. Аз не се страхувам да го направя. Налице е голям отбор, където конкуренцията е голяма и те кара да не спираш", допълва бившият футболист на Арсенал.

 

  Сподели
379