АР: Нюкасъл и КПР се разбраха за трансфера на Бартън


Н. Гавазов

АР: Нюкасъл и КПР се разбраха за трансфера на Бартън

Според информация на АР, Нюкасъл и Куинс Парк Рейнджърс са съгласували трансфера на 28-годишния полузащитник Джоу Бартън в лондонския клуб, след което играчът е получил разрешение да замине за столицата, където да уточни личните си условия с новите си работодатели. Както е известно, по-рано през лятото полузащитникът изрази своето недоволство от трансферната политика на Нюкасъл и влезе в конфликт с шефовете от „Сейнт Джеймсис Парк", за което бе обявен за продажба с правата на свободен трансфер.

Договорът на Бартън изтича след година и той бе пред подписването на нов контракт с клуба си, но след преминаването на Анди Керъл в Ливърпул, преговорите бяха замразени.

Въпреки скандалите, Бартън взе участие и в двата мача на „свраките" от новия сезон във Висшата лига срещу Арсенал и Съндърланд, след като преди това успя да убеди мениджъра Алън Пардю, че изцяло е фокусиран върху представянето си с екипа на Нюкасъл.

Вчера Пардю разкри, че Бартън няма да бъде включен в групата за мача от турнира за Купата на Лигата срещу Скънторп, но побърза да допълни, че ще разчита на звездата си в двубоя срещу Фулъм в неделя.

На въпрос, тръгва ли си Бартън от Нюкасъл, Пардю отговори многозначително: „Никога не казвай никога".

 

  Сподели
125