Далглиш защити Керъл от обвиненията за слаба игра


Н. Гавазов

Далглиш защити Керъл от обвиненията за слаба игра

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш се опита да защити Анди Керъл от обвиненията за разочароващото представяне на нападателя досега и пое отговорността за това върху себе си. Както е известно, Анди Керъл пристигна на „Анфийлд" през януари срещу 30 милиона паунда, които бяха дадени на бившия му клуб Нюкасъл Юнайтед, но направи своя дебют едва през март заради травма в бедрото.

По-късно нападателят имаше и проблем с коляното. В крайна сметка, 22-годишният футболист не оправда очакванията и в 11 мача, които изигра за „червените", той отбеляза само два гола.

„Фитнесът на Анди се подобрява. През миналия сезон той никога не бе напълно готов за игра - още с идването си страдаше от контузия. Ние го накарахме да играе по-рано, отколкото би трябвало да го направим и това не е честно спрямо него. Анди е само на 22 години и всеки път когато излиза на терена, хората се питат: това ли е най-доброто, което той ни показва? Нека всички дадат своите оценки, когато той се възстанови на 100%", заяви Далглиш за Sky Sports.

 

  Сподели
90