Уокър: Приятел съм с Йънг, но тази вечер ще го спра


Н. Гавазов

Уокър: Приятел съм с Йънг, но тази вечер ще го спра

Защитникът на Тотнъм Кайл Уокър ще игнорира близкото си приятелство с Ашли Йънг в понеделник вечер, когато в 22:00 часа българско време двата отбора ще премерят сили на „Олд Трафорд". Крилото на „червените дяволи" и десният бек на „шпорите" играха заедно в Астън Вила и станаха известни с това, че освен партньори на терена, те са и големи приятели. В много отношения, с изпълненията си, десният бек е замесен в това Йънг да бъде забелязан от Юнайтед и в крайна сметка да подпише с рекордьора по титли в Англия.

Времето, което Уокър прекара в Астън Вила също се оказа добро за играча - впечатляващите му изяви в клуба от Мидландс, където игра под наем през втората половина на сезона отвориха пред 21-годишния играч вратите за националния отбор, а след завръщането си на „Уайт Харт Лейн", почти сигурно той ще бъде първи избор на Реднап за десен бек вместо Ведран Чорлука.

„Не съм изненадан от трансфера му в Манчестър Юнайтед. Можете да погледнете изявите му в Астън Вила и да разберете, че той е наистина много добър играч. Радвам се за него, че по този начин се развиха нещата - това е признание и чест да продължиш кариерата си в клуб като Юнайтед", споделя за Sky Sports Уокър.

„Поддържахме тесни връзки в Бирмингам, а сега правим същото, но само извън терена. Ние си оставаме приятели, но аз очаквам с нетърпение тази вечер да се изправя срещу него. Не мисля, че ще ни попречат взаимоотношенията извън стадиона, защото когато пресечеш бялата линия, ти отиваш да играеш футбол и в крайна сметка да си свършиш работата", допълва защитникът на Тотнъм.

 

  Сподели
88