Еванс: Нистелрой ни надъха


И. Ангелов

Еванс: Нистелрой ни надъха

Защитникът на Манчестър Юнайтед Джони Евънс призна, че треньорът Рууд ван Нистелрой е говорил с отбора тази седмица. Преди мача с Брентфорд Евънс разкри, че Ван Нистелрой се е опитал да повдигне духа на играчите след поредица от слаби резултати.

Той каза: "Можете да вземете позитивите от това, искаме да добавим повече голове и предполагам, че винаги трябва да гледате на нещата положително. Външният шум не трябва да влияе на вас.

"Рууд ван Нистелрой говори за това, че всичко е игра и да се върнем към футбола, както когато сме били деца и отиваме на терена, за да се конкурираме. Мисля, че всеки иска да стигне до това ново място, където външният шум не ви влияе и можете да излизате всяка седмица и да дадете най-доброто от себе си.

"Всеки играч, всеки уикенд, се опитва да постигне това: да играе с удоволствие и с усмивка на лицето си. Разбира се, ние очакваме да печелим мачове и всяко постижение е още по-приятно.“

Еванс също така каза: "Надяваме се да вкараме повече голове и резултатите да се подобрят. Защитната ни игра се подобри и това е положителен знак. Така че мисля, че това е нещо, което мениджърът иска да разгледа, когато се върнем след международната пауза, и не става дума само за нападателите. Мисля, че се позиционираме добре.

"Нашият финален пас трябва да бъде по-добър и веднъж щом вкараме един или два гола и започнем да печелим увереност в мачовете, можем да бъдем малко по-търпеливи в наказателното поле на опонента и да изберем правилния път."
 
 

  Сподели
124