Тен Хаг доволен след победата


И. Ангелов

Тен Хаг доволен след победата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг беше доволен от подкрепата на домакинската публика след победата с 2:1 срещу Брентфорд. Юнайтед успя да обърне мача, след като Етан Пинок даде преднина на Брентфорд, като в крайна сметка спечелиха благодарение на головете на Алехандро Гарначо и Расмус Хьойлунд.

След мача Тен Хаг каза: "Щастливи сме, че печелим. В Манчестър Юнайтед трябва да печелите мачове, но също така да носите забавление. Мисля, че за всички това беше приятен следобед. Особено начинът, по който се случи, когато допуснахте несправедлив гол. Във втората половина показахме, че сме заедно, показахме решителност и отбелязахме две красиви гола."

За обрата на Юнайтед: "Всички бяха ядосани. Използвахме това като гориво. Показахме с бърз старт във втората половина, че искаме да поправим нещата и го направихме с два красиви гола."

"Винаги има някои малки промени. Имахме нужда да запълваме пространствата по-добре. Тогава имате по-добра структура, за да създавате възможности, но също и да противодействате на натиска, така че да контролирате. Показахме малко по-добра структура през втората част, но първата част не беше лоша. Имахме добри моменти и създадохме добри шансове, където не вкарахме. През втората част всичко се промени, когато вкарахме и всеки е щастлив. Вижда се мотивацията и увереността да расте. Това е от каквото се нуждае този отбор. Беше трудно за нас да вкараме в последните седмици."

За слуховете около бъдещето му, той добави: "Фокусът ми е само върху това. Всичко, което пишат, не стига до мен. Мога да се справя с това. Играчите просто трябва да мислят за представянето на отбора, да имат правилния работен етикет, да вложат всичко, което имат в това. Знам, че са фантастични играчи. Ако сме решени, тогава ще вкарваме голове и ще постигнем победи. Това е, което всички очакват."

"Аз съм наистина благодарен на нашите фенове. Винаги са зад нас, дори когато всички са против нас. Те остават с нас и винаги ни подкрепят. Благодарим им за това днес, че бяха толкова зад нас. Мисля, че те бяха една от причините за бързия старт след почивката."

  Сподели
42