Емери няма да щади Ман Юнайтед


Н. Гавазов

Емери няма да щади Ман Юнайтед

Мениджърът на Астън Вила Унай Емери заяви, че неговият отбор ще бъде безмилостен срещу Манчестър Юнайтед в неделя.

Според слуховете съдбата на шефа на Юнайтед Ерик Тен Хаг зависи от резултата от неделния мач от Висшата лига на "Вила Парк".

Емери обаче няма намерение да се отпуска след победата с 1:0 над Байерн в Шампионска лига, като обеща да се подготви още по-внимателно за сблъсъка с Тен Хаг.

"Сряда бе страхотен ден и феновете бяха много щастливи, но сега искаме да спечелим в неделя. Имаме същите амбиции, откакто пристигнах тук.

Трябва да бъдем взискателни към себе си във всеки мач. Може да сме постигнали определени цели като Шампионска лига по-рано, отколкото очаквахме, но опитът ми казва да бъда взискателен и да не се отпускам. Основното е да бъдем постоянни във Висшата лига.

Уважавам Ерик Тен Хаг, защото той ме е побеждавал повече пъти, отколкото аз него. Той спечели ФА Къп миналата година, побеждавайки Манчестър Сити на финала, което е много трудно. Той е много добър треньор.

Манчестър Юнайтед има огромни изисквания за постигане на много неща, но това е в процес на работа. Те имат опитна група от играчи. Те нямат постоянни резултати в лигата, но в един мач могат да покажат уменията си и да играят добре.

Ще се подготвя за този мач по-задълбочено, отколкото за мача с Байерн. Тук става въпрос за печеливш клуб и това все още е група от победители", заяви Емери.

  Сподели
38